• Varia

  Vertel ons wat je denkt

  Het digitaal magazine dat u net heeft doorbladerd (of doorswipet) is de eerste editie van Radar waarin u als lezer meteen zelf in elk artikel kan reageren. We kijken uit naar jullie meningen.

  Op onze nieuwssite Persradar.be is het al langer een gewoonte: onder elk artikel staat een veld waarin u als lezer commentaar bij het nieuws kan geven. Toen we de commentaren technisch mogelijk maakten, riepen we iedereen op om dit met het nodige respect te doen. Tot onze tevredenheid merken we dat dit tot op heden haast zonder uitzondering ook zo is verlopen, waarvoor dank!

  Ook commentaar bij de duiding

  Uiteraard is de nieuwssite niet de enige plaats waar Radar artikels publiceert. In het magazine Radar brengen we verhalen achter het nieuws, duiding bij de actualiteit en geven we bijkomende informatie of documenten door. Ook bij die achtergrondartikels hebben we nu technisch de mogelijkheid gecreëerd om commentaar te geven.

  Aarzel dus niet om ons uw mening te delen of uw ervaringen aansluitend bij een bepaald onderwerp in ons magazine mee te geven.

  Plaats een reactie
  0 reacties

  Plaats een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Disclaimer Reacties

  Als sectororganisatie vinden wij het belangrijk om te luisteren naar de meningen van onze lezers. Daarom is het mogelijk om op de artikels op onze website te reageren. VFP verzoekt haar lezers dit op een volwassen en beleefde manier te doen. Beledigingen, persoonlijke aanvallen, het spammen van de commentaren, illegale informatie (bv. inbreuken op het auteursrecht of andere wettelijke bepalingen) en commerciële informatie zijn niet toegestaan. VFP en de redactie van Radar eigenen zich daarom het recht toe om dergelijke reacties te verwijderen wanneer zij dit nodig achten.

  Verder gaan wij uit van de goede intenties van de Radar-lezer. Commentaren worden niet voor publicatie goedgekeurd. Radar wijst alle verantwoordelijkheid af voor wat in de commentaren verschijnt en hoeft qua visie, waarden en mening niet noodzakelijk akkoord te gaan met wat in deze commentaren verschijnt.

  Deel dit artikel