• Varia

  Radar op papier: wegens succes verlengd

  Tekst: Wouter Temmerman
  Het printmagazine Radar, dat u in maart nog als special edition ontving, blijft bestaan. Eind juni valt een nieuwe editie van onze ‘opgevouwen’ Radar in de bus. We brengen daarin een andere inhoud dan in het digitaal magazine. Radar op papier selecteert voor u de meest relevante verhalen van het afgelopen kwartaal.

  Enkele maanden terug vond u een hoogst ongewone editie van Radar in de bakken van AMP. In deze special edition blikten we na een jaar COVID-19 terug op de impact die de pandemie had op de krantenwinkel. Onze redactie selecteerde de markantste gebeurtenissen voor dagbladhandelaars en bood u die selectie aan in een vernieuwde format. De special edition kon u openvouwen in plaats van doorbladeren. Op die manier ontdekte u van elk artikel de korte inhoud en kon u via een QR-code doorscannen naar het volledige artikel op onze nieuwssite Persradar of in ons digitaal magazine.

  Papier gidst u door de nieuwsstroom

  Wat bedoeld was als een special edition viel echter in de smaak en schreeuwde om een vervolg. Daarom ontvangt u kort na het verschijnen van dit digitaal magazine opnieuw een printmagazine. En ook deze keer hebben beide een andere inhoud. In het digitaal magazine dat u momenteel leest, geven we achtergrond en duiding bij de meest markante nieuwsfeiten van de afgelopen maand. In het printmagazine houden we eraan om u net als vorige keer een selectie van de redactie te presenteren.

  Radar's Digest

  Met de zomervakantie voor de deur selecteerden we de verhalen die u als dagbladhandelaar het voorbije kwartaal moet gelezen hebben. De hernieuwde staatssteun voor de abonnementenbedeling, de rechtszaak tegen het tabaksreclameverbod, ons veel gelezen artikel over de marge op sportweddenschappen en nog veel meer. Deze verhalen hebben we opnieuw handig opgevouwen voor u. Wie de korte tekst leest, is alvast mee met de essentie. Wie echter alles over het verhaal wil weten of de details zoekt die voor zijn of haar winkel belangrijk zijn, komt via de QR-code online bij het volledige artikel terecht.

  Elk kwartaal

  De nieuwe formule van Radar op papier met een vouwvorm en QR-verwijzingen is, zoals u begrijpt, here to stay. We houden het niet bij een special, maar zullen u voortaan elk kwartaal een selectie brengen van de meest essentiële informatie.

  Ons rest nog u een mooie zomer te wensen met hopelijk wat tijd voor vakantie. Radar knijpt er zelf ook even tussenuit, maar is vanaf midden augustus terug op post om u over het nieuws in onze sector te berichten.

  Plaats een reactie
  0 reacties

  Plaats een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Disclaimer Reacties

  Als sectororganisatie vinden wij het belangrijk om te luisteren naar de meningen van onze lezers. Daarom is het mogelijk om op de artikels op onze website te reageren. VFP verzoekt haar lezers dit op een volwassen en beleefde manier te doen. Beledigingen, persoonlijke aanvallen, het spammen van de commentaren, illegale informatie (bv. inbreuken op het auteursrecht of andere wettelijke bepalingen) en commerciële informatie zijn niet toegestaan. VFP en de redactie van Radar eigenen zich daarom het recht toe om dergelijke reacties te verwijderen wanneer zij dit nodig achten.

  Verder gaan wij uit van de goede intenties van de Radar-lezer. Commentaren worden niet voor publicatie goedgekeurd. Radar wijst alle verantwoordelijkheid af voor wat in de commentaren verschijnt en hoeft qua visie, waarden en mening niet noodzakelijk akkoord te gaan met wat in deze commentaren verschijnt.

  Deel dit artikel