• Varia

    Word lid van VFP

    Een sterke federatie is gebouwd op de steun van haar leden. Na twee coronajaren waarin VFP niet aandrong op de hernieuwing van de lidgelden, formuleert de federatie een aantrekkelijk instapaanbod voor dagbladhandels die lid wensen te worden of hun lidmaatschap wensen te vernieuwen.

    De voorbije twee jaren waren voor veel persverkopers allerminst vanzelfsprekend. COVID-19 creëerde extra druk op de verkoop van veel producten en winkels die de ambitie toonden om te investeren in hun zaak, zagen hoe hun plannen vertraagd of uitgesteld werden. Als federatie besloot VFP om in die moeilijke periode geen opdringerige campagnes te voeren om nieuwe leden te werven.

    Toegankelijk lidmaatschap

    Met 2022 in aantocht, knopen we weer aan met onze ledenwerving en willen we u oproepen om de werking van de federatie te steunen. VFP wil dit echter bewust zeer laagdrempelig doen en biedt alle winkeliers de mogelijkheid om nog tot eind december 2021 lid te worden van VFP (of een bestaand lidmaatschap te hernieuwen) aan de gunstige prijs van 50 euro (voor het jaar 2022).

    Wat doet VFP?

    VFP is als federatie overtuigd dat een voldoende winstgevend productaanbod de hoeksteen is voor een gezonde en toekomstgerichte krantenwinkel. VFP deelt zijn kennis daarover met de dagbladhandels die dit kunnen toepassen in hun winkel en in gesprekken met hun handelspartners. Dat betekent dat VFP:

    • Actief studies uitvoert om winkeliers nieuwe inzichten te verschaffen over het rendabel maken van hun zaak.
    • Met deze cijfers gesprekken aanknoopt met leveranciers, distributeurs en overheden om perspectief te creëren voor de dagbladhandel.

    Het engagement van VFP uit zich via verschillende eigen media:

    • Via elektronische nieuwsbrieven ontvangt u het nieuws heet van de naald in uw mailbox (schrijf je hier in op onze nieuwsbrief).
    • Op Persradar.be en via onze enquêtes kan u uw mening delen over het nieuws.
    • Onze website verzamelt alle informatie in handige dossiers, waardoor u zich snel in een specifiek onderwerp kan inlezen.
    • 8 keer per jaar leest u in ons magazine Radar verhalen die dieper ingaan op de actualiteit.
    • Meermaals per jaar bundelen we de niet te missen info in een speciale printeditie van Radar.

    Met uw steun

    VFP vult haar missie onafhankelijk in. De werking van de federatie berust niet op financiële steun of partnerships met handelspartners. Hoe meer dagbladhandelaars onze federatie steunen met een lidmaatschap, hoe sterker wij de activiteiten van de federatie kunnen uitbouwen.

    Lid worden voor 2022 kan eenvoudig door 50 euro over te schrijven. Formulieren of e-mails zijn niet nodig, het volstaat om in de mededeling van de overschrijving uw naam en e-mailadres te vermelden.

    Onze gegevens:

    • (IBAN) BE13 3101 1284 5139
    • (BIC) BBRUBEBB
    • Vlaamse Federatie van Persverkopers (VFP) - Ruggeveldlaan 524 - 2100 Deurne
    • Mededeling: naam + e-mailadres

    Deel dit artikel