• Onderzoek

  Energie in de krantenwinkel in cijfers

  Een goed energiebeheer is vaak ook een kwestie van rekenen, tellen, investeren en terugverdienen. We vatten de belangrijkste energiecijfertjes uit deze special voor u samen in een overzicht.
  Plaats een reactie
  1 reacties

  Plaats een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  c & c smets
  wij betaalde 2 jaar terug 700€ pezr maand voor electriciteit. Vandaag voorschot per maand van € 2600. Dit is nooit terug te winnen door arbeid. Daarbij daalt de verkoop met 10 à 15% EN STIJGEN DE LONEN met 15% . wIJ HEBBEN NOG GEEN VERHOGING GEZIEN IN % VAN LOTTO.
  17/11/2022 13:39
  Disclaimer Reacties

  Als sectororganisatie vinden wij het belangrijk om te luisteren naar de meningen van onze lezers. Daarom is het mogelijk om op de artikels op onze website te reageren. VFP verzoekt haar lezers dit op een volwassen en beleefde manier te doen. Beledigingen, persoonlijke aanvallen, het spammen van de commentaren, illegale informatie (bv. inbreuken op het auteursrecht of andere wettelijke bepalingen) en commerciële informatie zijn niet toegestaan. VFP en de redactie van Radar eigenen zich daarom het recht toe om dergelijke reacties te verwijderen wanneer zij dit nodig achten.

  Verder gaan wij uit van de goede intenties van de Radar-lezer. Commentaren worden niet voor publicatie goedgekeurd. Radar wijst alle verantwoordelijkheid af voor wat in de commentaren verschijnt en hoeft qua visie, waarden en mening niet noodzakelijk akkoord te gaan met wat in deze commentaren verschijnt.

  Deel dit artikel