• Over Persradar

  Word nu lid van VFP

  Ook VFP draagt zijn steentje bij tot het reduceren van de impact van de energiecrisis. Lid worden van de federatie kan voor een jaarbedrag van 100 euro in plaats van de gebruikelijke 200 euro.

  Waarom lid worden?

  Ijveren voor winstmarges die het mogelijk maken om een krantenwinkel rendabel uit te baten, is al jaren het strijdpunt van de Vlaamse Federatie voor Persverkopers. Of het nu gaat om de druk op de historische marge van 25% op pers, de omschakeling naar een variabele verloning voor loterijproducten of de accijnsverhogingen op rookwaren… Telkens timmerde VFP op dezelfde nagel: zonder faire marge is het onmogelijk om een perswinkel winstgevend te houden.

  100 euro

  Omdat alle beetjes helpen in tijden van oplopende kosten, besloot VFP om het lidgeld terug te brengen van 200 naar 100 euro. Daarmee bent u twaalf maanden lid van VFP en steunt u de federatie in de strijd tegen de krimpende marges.

  Lid worden op twee manieren

  Wie zich wil aansluiten bij VFP, kan dat op twee manieren.

  1. U schrijft 100 euro over naar het rekeningnummer BE 13 3101 1284 5139. Vermeld een mailadres en BTW-nummer in de mededeling.
  2. U surft naar www.persradar.be/lidmaatschap, waar u eenvoudig via onze online module lid kan worden. Voordeel: u ontvangt automatisch het fiscaal attest na de inschrijving.

   

  Deel dit artikel