• Over Persradar

  Het klavertjevier van Radar

  Dagbladhandelaars informeren over alles wat te maken heeft met het goed beheren van hun krantenwinkel. Dat is in één zin de missie van Radar. De redactie vult die ambitie in via vier verschillende kanalen. Een korte rondleiding.

  Persradar.be, onze nieuwssite

  Nieuws over pers, rookwaren, kansspelen of andere sectoren vindt u het snelst via onze nieuwssite Persradar.be. De site is bovendien niet enkel de plek voor snel nieuws, maar ook een archief. De redactie bundelt er alle artikels in handige dossiers, die u toelaten om snel bij te lezen over een specifiek onderwerp.

  Een meerderheid van de nieuwsartikels is gratis te consulteren, voor elke bezoeker van Persradar.be. Sommige artikels zijn enkel te consulteren voor geregistreerde gebruikers. Ook zij lezen die artikels gratis, maar de toegang is wel voorbehouden voor dagbladhandelaars.

  Wil u zo’n Plus-artikel lezen en bent u nog niet geregistreerd? Dan kan u via de aanmeldbox in het bewuste artikel uw gegevens doorgeven. Na validering krijgt u toegang tot dit gedeelte van de website.

  De Persradar-nieuwsbrief

  De nieuwssite fietst in tandem met de Radar-nieuwsbrieven. Bij belangrijk nieuws brengen we de ingeschreven dagbladhandelaars via een nieuwsbrief op de hoogte van de gepubliceerde artikels.

  Let wel, deze nieuwsbrief komt niet automatisch. Wie hem wil ontvangen, kan zich via Persradar.be inschrijven. Die inschrijving is gratis en staat ook open voor winkels die geen lid zijn van VFP.

  Digitaal magazine

  In ons magazine Radar vindt u andere artikels dan op de nieuwssite. Niet het nieuws heet van de naald, maar stukken die duiding en inzicht bieden bij de bewegingen achter het nieuws. Zo willen we van nieuwssite en magazine een sterk geheel maken dat dagbladhandelaars zo volledig mogelijk informeert.

  Radar verschijnt digitaal in een formaat dat u makkelijk kan swipen (geen pdf dus) en alle bestaande edities kan u terugvinden via Persradar.be.

  Papieren magazine

  Naast het digitaal magazine blijft Radar voor speciale gelegenheden ook inzetten op een papieren magazine. Deze energiespecial is daar een prima voorbeeld van. De inhoud van dit magazine verschijnt zowel gedrukt als digitaal.

  Deel dit artikel